top of page

Varför avkoppling är lika med produktivitet...

Att ta en paus från vardagshetsen för att ta tid för sig själv är underskattat. Vi lever i samhällen som säger åt oss att vara produktiva, att uppnå, ta fram, alltid förbättra oss själva och inte ge upp. Men har du tänkt på hur att ta en paus för att slappna av din kropp och hjärna faktiskt kan vara produktivt? Så många stora tänkare har kommit på sina bästa idéer när de vilat. När du ser äpplen falla ner, ser fåglar flyga eller spelar ett videospel för att koppla av.
Det är när vi inte pressar på att saker ska hända när vi slappnar av som saker faktiskt händer. Att vila på ett sätt som vi tycker om ger oss den nödvändiga återupplivningen av våra kroppar som vi behöver. Tillsammans med positiva tankar skapar vi vibrationer som gör det möjligt för oss att forma vårt nu och vår framtid.


Enligt attraktionslagen ger positiva tankar och en lugn persona positiva resultat i en persons liv, medan negativa tankar ger negativa resultat. Dina tankar skapar vibrationer, och ditt tänkande genererar en frekvens som attraherar saker med samma energi som du vibrerar. Lika lockar lika.


Följande avsnitt ger en översikt över några nyckelbegrepp. Skumma gärna den här ordlistan så ofta du behöver för att öka din förtrogenhet, bläddra på Youtube för intressanta videor om ämnet. Här är ett exempel:

  • Manifestation för in saker i din fysiska verklighet enligt deras vibrationsmatchning med dina tankar, energi och. När du tar dig tid för dig själv att skämma bort dig själv med positiva upplevelser lockar du till dig fler positiva upplevelser eftersom "gilla attraherar gilla", där positivitet attraherar fler positiva upplevelser och negativitet kommer att locka liknande negativa resultat.

  • Visualisering är den andliga praktiken att skapa mentala bilder av vad det är du önskar. Ju tydligare och mer specifik du föreställer dig det önskade resultatet, desto mer attraktiv kraft genererar det. Du kan använda visualiseringstekniker där du gradvis lär dig mer och mer om vad det är du önskar och hur du visualiserar ditt drömresultat.

  • Affirmationer är de positiva resultat du vill skapa, vanligtvis nedskrivna och uttalade högt regelbundet. Många skriver ner sina affirmationer eller skapar en visionstavla med bilder och text och hänger upp dem på en synlig plats. På så sätt blir de påminda om sina affirmationer ofta. Det är viktigt att släppa "hur" och istället med tillförsikt deklarera vad du vill manifestera i existens och lita på att universum kommer att öppna sig och ta hand om dess förverkligande. När du väl vet vad du vill, slappnar du av, föreställ dig hur det känns att ha det redan. I vissa övningar säger du tack, tack, tack till bekräftelserna flera gånger medan du ser och känner bekräftelsen redan hända i din fantasi.


I wish you a wonderful joyfull day :-)


Några fler intressanta videon:


bottom of page