top of page

Strategisk Branding & Design för Gunnar Holma

Uppdaterat: 5 dec. 2023

I hjärtat av detta kreativa äventyr fann vi skådespelaren och underhållaren Gunnar, som längtade efter att nå ut till sina åskådare med en omisskännlig stil. Tillsammans formade vi en resa som inte bara skulle lyfta hans karriär utan också ge honom de verktyg han behövde för att ta sina konstnärliga ambitioner till nya höjder.

Gunnar stod inför den utmaningen att skapa en samlingsplats online där hans publik kunde finna honom. Hans konstnärliga fotspår var utspridda över nätet, i form av bilder, filmer och annan dokumentation av hans tidigare arbete. Vi insåg att det var dags att skapa en plats där allt detta kunde förenas, där hans konstnärliga resa kunde presenteras med samma elegans som hans scenframträdanden.


För att göra detta strategiskt skapade vi inte bara en webbsida, utan också en visuell identitet och visitkort som representerade Gunnars unika konstnärliga själ. Webbsidan blev inte bara ett skådespelar-CV utan en stilren plattform där Gunnar kunde uttrycka sig konstnärligt och personligt. Den var länkad till hans sociala medier, vilket gjorde det möjligt för hans trogna åskådare att få en djupare inblick i hans liv, tidigare uppdrag och mycket mer.

Innan vårt projekt var Gunnar tvungen att jonglera mellan casting möten och skicka in bild- och filmmaterial för att övertyga sina kunder om sina konstnärliga färdigheter. Det var en tid av resor och möten, som nu har ersatts av en smidigare och mer effektiv process. Gunnar kan nu förlita sig på sin visuella identitet för att tala för honom. Kunderna behöver inte längre leta igenom nätet för att upptäcka hans talang; allt de behöver finns snyggt organiserat på hans webbsida.


Den tid och ansträngning som Gunnar en gång lade på resor och övertalningsarbete har nu omvandlats till ökad professionalitet och framgång online. Hans webbsida fungerar som en digital portfolio där kunderna kan enkelt bläddra igenom hans tidigare arbete och se den konstnärliga bredd som Gunnar erbjuder. Nu, mer än någonsin, framträder han som en professionell konstnär online och tar sin karriär till nya höjder med en unik och imponerande visuell närvaro.https://www.gunnarholma.com/Senaste inlägg

Visa alla

Linor Samling

Comments


bottom of page