Om Maja´s
Projects

Vi hjälper dig att synas med stil på ditt unika sätt! 

Vi hjälper dig att synas bättre och locka nya kunder.

Vi skapar slående varumärkesidentiteter där vi framhäver ditt företags styrkor på ett stiligt, snyggt, karismatiskt och personligt sätt. 

 

Vi bygger paketlösningar för entreprenörer och små och medelstora företag över hela Sverige mot världen. Vi ökar företagens närvaro online.

 

Vår passion är att hjälpa entreprenörer och företag att växa, att skapa en möjlighet för dig att synas mot världen med rätt image. Detta kan uppnås med bl.a. en professionell presentabel och genomtänkt webbsida, ett bra logo samt rätt representation på de sociala medier.

 

Maja´s Projects har utvecklats  i många år och står nu på sina fötter med Maja Elfström som huvudaktör och samarbetspartners både företag och konsulter, grafiker, programmerare, IT företag, webbdesigners, programmerare, UX designar översättare, samhällsplanerare, forskare med flera vid sin sida när förstärkning behövs. 

 

Vi ser fram emot ett samarbete med dig och ditt företag!

Om Maja´s Projects - Vi skapar visuella identiteter, webbsidor, marknadsföringskampanjer, marknadsföringsmaterial för sociala medier och tryck, SEO optimerar din webbsida med mera...  Vi förenar strategi och design.
Maja´s Projects - Vi skapar visuella identiteter, webbsidor, marknadsföringskampanjer, marknadsföringsmaterial för sociala medier och tryck, SEO optimerar din webbsida med mera...  Vi förenar strategi och design.