top of page

Webbdesign

&Branding

Web design, SEO, Företagsutveckling, Branding & Grafiskt design

Graphic Design_edited.png
Vi skapar unika varumärkesidentiteter- branding
som förstärker din röst som ett företag.

Med hjälp av våra paketterbjudanden: hemsidor, FB företagssidor med innehåll, grafiskt design och marknadsföringsmaterial minskar vi glapet mellan dig och din kund. 

En hemsida och
mycket mera...

En webbsida är inte bara en webbsida.

Rätt branding gör mycket skillnad. Det är forskningen som går ut på att studera och förstå din demografi, skapa ditt varumärkesbudskap och ansluta till din målgrupp med rätt budskap, r'tt design, f'rgskala mm. 

Vi skapar ett unikt autentiskt varumärkesidentitet för ditt företag och framhäver dina företags styrkor på ett stiligt, snyggt, karismatiskt och personligt sätt. 

 • Paketerbjudanden

 • Skräddarsydda webbsidor

 • Personlig kontakt

 • Trygga webbsidor med SLL-säkerhetscertifikat

 • Vi analyserar noggrant dina behov, företagets styrkor, målgruppen och väljer rätt branding/ identitet. 

 • Alla webbsidor är dator och mobiloptimerade

 • Vi gör allt, utformar sidan, lägger in text och bilder, filmer och SEO- sökmotor optimerar den. 

 • Vi underhåller webbsidan så du kan ägna dig åt det du är bäst på!

 • Vi erbjuder kurser då att även du kan skapa förändringar på webbsidan ( ändra text, bilder, ändra i bokningskallendern, lägg upp blogginlägg mm.)

 • Vi behärskar förutom svenska och engelska även polska. 

 • Vi erbjuder en mängd tilläggs & servicetjänster, bra att ha när företagets behov ändras med tiden samt.

Website Design - Vi skapar visuella identiteter, webbsidor, marknadsföringskampanjer, marknadsföringsmaterial för sociala medier och tryck, SEO optimerar din webbsida med mera... Vi förenar strategi och design.
Design Magazine

Vi fokuserar på användarupplevelsen

Hur människor upplever och använder webbplatser, att de engageras i blicken är viktigt för användarupplevelsen. Det finns olika upplevelser på webbplatser och alla upplever saker annorlunda. Därför finns olika parametrar som vi noggrant överväger. Det vi tänker på det när vi skapar en webbplats och dess innehåll är om innehållet är;

 • Relevant

 • Tilltalande

 • Överskådlig

 • Snabbåtkomligt

 • Attraktivt för din målgrupp

 • Fångar målgruppens intresse

 • Representativt för ditt företag ​

Att designa webbsidor, digitala tjänster och användarupplevelser som människor älskar handlar därför mycket om att förstå hur dessa tänker, känner och agerar. I och med att vi har beteendevetare , UX, UI, grafiska designers och IT kunniga specialister ombord, har vi möjligheten att skapa en optimal upplevelse med största möjliga nytta för både kunden och ditt företags produkter eller tjänster.

Vi användartestar dessutom varje webbsida för att se vad dina potentiella kunder anser om den, hur användarvänlig den är samt för att se om  det saknas något viktigt. Vi skapar rätt visuell identitet/branding for webbsidan som representerar företaget på ett presentabelt och tilltalande sätt

Några av våra projekt

Hur det går till

Hur vi arbetar

Så här går det till...

 1. Kontakt

Du väljer det paketerbjudandet som bäst möter ditt företags behov om ditt företag är nystartad eller kontaktar oss via e-mail där du beskriver dina behov och ditt val av paket och tillvalstjänster. Du får en offert via e-mail som du bekräftar. Eller så kontaktar du oss via e-mail för att få ett skräddarsytt paket.  

Vi skapar visuella identiteter, webbsidor, marknadsföringskampanjer, marknadsföringsmaterial för sociala medier och tryck, SEO optimerar din webbsida med mera... Vi förenar strategi och design.

2. Möte

Vi återkopplar till dig och vi har ett möte (ofta ett telefonmöte) där vi kartlägger ditt företags behov av en webbsida. Vi gör en vidare analys så vi får en bättre uppfattning om hur din vision av sidan ser ut, vilka behov ditt företag och dina kunder har. Det är bra om du innan detta möte har antecknat dina ideér och t.exempel hur många sidor kommer att behövas, vilka paragrafer det behövs, hur många, vilka applikationer mm. Vi fastställer din målgrupp och vilka behov denna har.

Du får en offert genom e-mail som du godkänner. 

3. Projektet är igång

Efter att du skickat in all din text och dina bilder och depositionen framställer vi din webbsida. Vi skickar in ett demo förslag till dig för feedback.

Vi skapar visuella identiteter, webbsidor, marknadsföringskampanjer, marknadsföringsmaterial för sociala medier och tryck, SEO optimerar din webbsida med mera... Vi förenar strategi och design.

4. Slutmöte

Vi har ett möte (ofta telefonmöte) där vi går igenom den nästan färdiga versionen av webbsidan. Vi bollar idéer och tankar och visar dig tex. din webbsida för vidare feedback. Vi gör de sista ändringar efter dina preferenser och önskemål. 

 

Du godkänner den sista versionen av sidan och vi publicerar den. Vi SEO optimerar därefter så att dina kunder kan hitta dig på nätet. Vi skapar e-mejlkonton mm.

Maja Elfström / Maja´s Projects - Vi skapar visuella identiteter, webbsidor, marknadsföringskampanjer, marknadsföringsmaterial för sociala medier och tryck, SEO optimerar din webbsida med mera... Vi förenar strategi och design.

5. Grattis!

Din webbsida är online

Om du inte redan har gjort det, så väljer ett av våra servicepaket, månatlig eller kvartalsvis underhåll av webbsidan anpassat för företagets växande behov. Vi ser till att webbsidan, dess applikationer fungerar smidigt och utan oönskade avbrott, vi uppdaterar sidan. Detta är viktigt då mycket kan ske på internet.

Good business - Vi skapar visuella identiteter, webbsidor, marknadsföringskampanjer, marknadsföringsmaterial för sociala medier och tryck, SEO optimerar din webbsida med mera... Vi förenar strategi och design.

6. Slutfas

Från och med att din webbsida är online har du en vecka på dig att meddela oss om eventuella förändringar som vi gör utan extra kostnad.

bottom of page