top of page

Baum Coaching&Healing

Uppdaterat: 22 sep. 2022

Ett underbart projekt med ett nystartat företag inom Holistiskt Healing & Coaching, meditation, workshops och taktil massage.


I nära kontakt med kunden i ett tajt samarbete, skapade vi en företagsidentitet på flera olika plattformar bl.a. en företagswebbsida och en FB företagssida.

Vi skapade marknadsföringsmaterial för sociala medier och print ( FB inlägg, flyers, en poster, visitkort mm) och ordnade med print och smidig leverans till mottagningen.

Vi hjälpte även till inom företagsutveckling med att vägleda kunden genom resan; projektplanering, utformning av tjänsterna, företagsstrategier, företagsvisionen/mottot och delvis coaching för att hålla sinnena och kroppen lugna och fokuserade på det viktigaste.


Webbsidan har en inbyggd bokningskalender där kunder kan se alla behandlingar/ tjänster. Där kan även kunderna smidigt boka och betala.
#majasprojects #baumcoachinghealing #coaching #taktilmassage #workshops #branding #självutveckling #hollistisk #hollistisktcoaching #nywebbsida #marknadsföringsmaterial #business #entrepreneour #entrepreneurskap #womeninbusiness #företagande #grafiskdesign #grafisktdesign #graphicaldesign #webbsida #hemsida #nywebbsida #projekt #massage #taktilmassage #meditation #andlighet #holistiskacirkeln

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page