www.baumcoachinghealing.com

Ett underbart projekt med ett nystartat företag inom Holistiskt Healing & Coaching, meditation, workshops och taktil massage.


I nära kontakt med kunden i ett tajt samarbete, skapade vi en företagsidentitet på flera olika plattformar bl.a. en företagswebbsida och en FB företagssida.

Vi skapade marknadsföringsmaterial för sociala medier och print ( FB inlägg, flyers, en poster, visitkort mm) och ordnade med print och smidig leverans till mottagningen.

Vi hjälpte även till inom företagsutveckling med att vägleda kunden genom resan; projektplanering, utformning av tjänsterna, företagsstrategier, företagsvisionen/mottot och delvis coaching för att hålla sinnena och kroppen lugna och fokuserade på det viktigaste.


Webbsidan har en inbyggd bokningskalender där kunder kan se alla behandlingar/ tjänster. Där kan även kunderna smidigt boka och betala.


Boka gärna även du en Workshop i Collegial Coaching på lördagar på Shine Café i Stockholm eller en kombinationsbehandling med coaching och taktilmassage där ni fokuserar på det som behöver mest fokus just nu för din utveckling.

https://www.baumcoachinghealing.com/book-online

https://www.baumcoachinghealing.com/