top of page

Linor Samling

Uppdaterat: 5 dec. 2023

En gång i tiden befann sig ägaren till Facility Management Company i samma situation som många andra företagsledare – nästintill obefintlig online närvaro och kämpande för att säkerställa en stadig ström av kunder. Det var här vårt äventyr började.


I en värld där digital närvaro är kritisk för framgång, stod företaget inför utmaningen att bygga en stark online identitet. Ägaren kände frustrationen av att vara en dold pärla, vars tjänster förtjänade spotlight men som ändå var begraven i den oändliga digitala oceanen.

Vi, tillsammans med ägaren, inledde en resa för att utveckla strategier som inte bara skulle överbrygga klyftan mellan företaget och dess potentiella kunder utan också ge det en visuell och praktisk närvaro som skulle få konkurrenterna att blekna.


Den första utmaningen var att skapa en webbplats som inte bara var informativ utan också karismatisk och elegant. Facility Management Company behövde inte bara synas; det behövde skina. Vi gav företaget en helt ny design, skräddarsydd med en unik identitet och en logotyp som skulle sticka ut i det digitala landskapet som en färgsprakande oas.

För att förstärka det visuella intrycket valde vi noggrant bilder från kundens egna samling och inköptes online. Varje bild berättade en historia och förmedlade kvalitet, professionalism och omsorg – exakt de värden som Facility Management Company representerade.


Men det var inte bara estetiken som var i fokus. För att förstå och möta kundernas behov genomförde vi en djupgående marknadsundersökning. Vi ville veta vad kunderna sökte från ett städföretag och hur de önskade navigera på webbplatsen. Det handlade om att bygga en plattform som inte bara lockade utan också guidade.


Och självklart, inget online projekt är komplett utan en rejäl dos SEO-magi. Vi optimerade webbplatsen så att Facility Management Company inte bara skulle synas online utan också bli hittat av de som aktivt sökte efter dess tjänster. Det var som att ge företaget en skattkarta för att navigera genom den digitala världen och nå de guldgruvor av potentiella kunder.

Så där, i skapandet av en karismatisk, elegant och intressant webbplats, förvandlade vi en digital öken till en frodig trädgård av möjligheter. Genom att övervinna utmaningarna och bygga broar mellan aktören och dess kunder, satte vi Facility Management Company på kartan och gjorde deras online närvaro redo för nya höjder.
Vill du se den originella versionen av webbsidan? Klicka här


Senaste inlägg

Visa alla

Linor Samling

コメント


bottom of page